top of page

YES! De salon mag vanaf 15 januari 2022 weer open!

De overheid heeft aangegeven dat het, met inachtneming van de juiste voorwaarden, weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Om de gezondheid en veiligheid van mijn klanten te waarborgen, werk ik volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen mijn salon en de belangrijkste zaken wil ik graag vooraf met je delen.

- Heb je last van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts (vanaf 38°), of heeft één van je huisgenoten last van benauwdheidsklachten of koorts (vanaf 38°)? Neem (ook bij twijfel) contact met mij op, we maken dan (kosteloos) een nieuwe afspraak.

- Kom op tijd (maximaal 5 minuten van te voren), zodat je niet hoeft te wachten en er voldoende tijd zit tussen de afspraak met de volgende klant. 

- Kom alleen naar je afspraak! Ik geef tot 1 juli 2022 geen duo behandelingen (mits klanten uit hetzelfde huishouden komen).


- In verband met hygiëne geef ik bij ontvangst geen hand.

- Was bij binnenkomst en bij vertrek je handen en gebruik daarna desinfecterende handgel.

- Ik draag tot 1 juli 2022 een mondkapje tijdens elke behandeling. Het is voor klanten niet verplicht maar uiteraard wel toegestaan om een mondkapje te dragen. 

- Er zullen geen stoelhoezen en dekens gebruikt worden tijdens de behandeling, dit om de stoel makkelijker te kunnen desinfecteren voor de volgende klant. (Krijg je het snel koud? Dan is het uiteraard toegestaan om een eigen deken of grote badhanddoek mee te nemen waarmee ik je kan toedekken tijdens de behandeling).

- Na elke behandeling worden producten en instrumenten uitgebreid gereinigd en gedesinfecteerd.

- Na elke klant worden deuren/deurknoppen, het toilet en het pinapparaat uitgebreid gereinigd en gedesinfecteerd.

- Mijn voorkeur gaat uit naar contactloze pin betaling of gepaste, contante betaling (eventueel in een envelop).

Ik hoop je in goede gezondheid weer te mogen ontvangen in de salon!

Liefs, Patty

300x250_wit.jpg
bottom of page