top of page

Acne

Intake gesprek €kosteloos
Cleansing Treatment €69,50
Aftercare Treatment €79,50

Acne is de medische term voor puistjes, waarvan vaak wordt gedacht dat deze vooral in de puberteit ontstaan. Een misvatting, want ook op latere leeftijd hebben veel mensen last van deze kleine en/of grote huidontstekingen in en rond de talgklieren, (jeugd)puistjes, hormonale problemen, zwarte mee-eters en irritaties van de opperhuid.
Goed nieuws: Acne valt uitstekend te behandelen! Doordat acne een aandoening is met een chronisch karakter vraagt de behandeling hiervan meestal langdurige aandacht. Wanneer de acne behandeling een aantal keer zal worden herhaald met ondersteunde producten voor thuisgebruik, zal de huidconditie na een paar weken aanzienlijk verbeteren.

Tijdens de acne behandelingen worden de producten van SPA gebruikt om de huid met acne te verbeteren en te verzorgen. 

Acne intake gesprek (30 min.) €kosteloos
Plan altijd eerst een intake gesprek alvorens je een van de treatments boekt. Zo kan ik je huid beoordelen en relevante informatie met je bespreken.

 

Acne Cleansing Treatment (45 tot 60 min.) €57,50

- Huidanalyse, het huidtype en type acne worden bepaald. Hierop wordt de behandeling aangepast.

- De huid wordt diep gereinigd en waar nodig behandeld met een (fruitzuur)peeling. Vervolgens worden er per zone (voorhoofd, wangen, kin, rug) onzuiverheden verwijderd. Het gebruik van een naaldje is hierbij geen uitzondering.

- Na de dieptereiniging wordt er een masker aangebracht die past bij jouw huid- en acnetype.
- Verzorgend serum, dagcrème en SPF50.

- Uitgebreide instructie en behandel- en product adviezen.

Acne Aftercare Treatment (60 min.) €69,50
Deze behandeling is geschikt voor het verminderen van acne littekens.

- Uitgebreide intake waarin relevante informatie wordt besproken (bijvoorbeeld: Hoe gaat het nu met de acne? Is deze inactief en onder controle?)
-
 Huidanalyse, het huidtype wordt bepaald. Hierop wordt de behandeling aangepast.
- De huid wordt behandeld met een fruitzuurpeeling en/of microneedling. Microneedling maakt microkanaaltjes in de huid, hierdoor wordt de collageen productie gestimuleerd. Grove poriën verminderen, donkere plekjes lichten op en littekens worden gladder en minder diep. 

- Na de peeling/microneedling wordt er een masker aangebracht die past bij jouw huidtype.
- Verzorgend serum, dagcrème en SPF50.

- Uitgebreide instructie productadviezen.

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van acne. Ik sta hier voor geregistreerd als specialist bij de ANBOS en ik ben in het bezit van een
AGB-code. Hierdoor is het mogelijk om de behandeling die je bij mij ondergaat, vergoed te krijgen. (Informeer van te voren bij jouw zorgverzekering of acne behandelingen vergoed worden en of je een verwijsbrief van de huisarts nodig hebt). De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar. 
Je betaalt de behandeling in de salon en ontvangt een factuur die je kunt declareren bij de verzekering.

acne1.jpg
acne2.jpg
acne3.jpg
Afbeelding1.png
bottom of page