top of page

BioPeel

75 minuten
Een behandeling €75,00
Kuur van drie behandelingen €205,00

 

Een BioPeel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.

Ongeveer 3 - 5 dagen na de behandeling gaat de huid licht schilferen. De mate van het schilferen is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. De huid voelt in deze periode vaak ook wat trekkerig en droger aan, een volle crème houdt de huid soepel en zorgt ervoor dat schilfertjes minder zichtbaar zijn.

De BioPeel is geschikt voor alle huidtypen, voor mannen en vrouwen en voor wie last heeft van bepaalde huidproblemen zoals:
- Onzuiverheden, comedonen, grove poriën
- Overmatige talgproductie (glimmende huid) 
- Acne, pustels (m.u.v actieve acne met open pustels) 
- Slechte doorbloeding
- Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker
- Littekens, striae
- Fijne lijntjes en rimpels

- Een onrustige huid (rosacea)

- Doffe, vale huid (rokershuid)

De BioPeel kent twee huidreacties, reactie 1: directe roodheid en warmte van de huid. Reactie 2: indirecte roodheid en warmte van de huid (dit treed een paar uur later pas op). Deze reacties zijn heel normaal, duren maximaal 48 uur en horen bij het proces.

Contra-indicaties

Virale infecties, kanker, open wondjes, actinische keratose, bepaalde medicatie (retinoïden, vitamine A zuur, roaccutane / accutane, isotretinoïne), zwangerschap

Biopeel

Een BioPeel behandeling bestaat uit: 

- Huidanalyse

- Uitgebreide reinigende massage

- BioPeeling

- Onzuiverheden verwijderen

- Intensief masker
- Serum

- Dagverzorging met spf 50 (zonnefactor)

bottom of page