top of page

Op 11 mei 2015 ben ik genomineerd voor de Beautysalon Top 100!

Een populariteitswedstrijd voor schoonheidssalons in Nederland

De inschrijving sloot op 20 mei waarna er twee rondes volgde. In ronde een werd de uitslag bepaald door de meeste stemmen, deze kon je verzamelen door reclame te maken via bijvoorbeed social media. Iedereen mocht een keer stemmen per emailadres. De tien beste salons gingen daarna door naar ronde twee en werden door een deskundige jury beoordeeld en kregen bezoek van een cameraploeg.

Schoonheidssalon Patty had aan het eind van ronde een 625 stemmen verzameld! 

Op 18 augustus ontving ik een mail dat de cameraploeg twee dagen later bij mij in de salon zou komen filmen! Meteen na het lezen van de mail kwamen de zenuwen, wat gaan ze vragen? Wat gaan ze filmen? 

Op 20 augustus was het zo ver, de cameraploeg stond voor de deur!
De lampen en camera's werden opgebouwd en het interview kon beginnen.

Slechts vier dagen later ontving ik een mail met een uitnodiging voor de Beautysalon Top 100 Afterparty, op 12 September deze uitnodiging krijgen alleen de eerste 50 salons in de Top 100.

YES! 

Klik » hier « voor het volledige interview

Na lang in spanning te hebben gezeten was het eindelijk 12 September, DE dag van de afterparty! Bij binnenkomst kregen we een glas champagne aangeboden en mochten we plaats nemen in de zaal. Daar werden de filmpjes getoond van de drie salons die de meeste stemmen en de beste beoordeling van de jury gekregen hadden.

Gelijk daarna werd de winnares, de nummer 2 en de nummer 3 bekend gemaakt.

 

Met trots mag ik zeggen dat Schoonheidssalon Patty als 2de geëindigd is!

Ik wil iedereen bedanken die zijn/haar stem uitgebracht heeft, zonder jullie hulp en steun had ik deze titel waarschijnlijk niet gehad.

 

Uit de grond van mijn hart,

wil ik daarom zeggen: BEDANKT!

Een filmpje van de uitreiking en een interview met de presentator van de avond Fred van Leer!

bottom of page