top of page

Huidzorg bij kanker
+/- 45 minuten €45,00

Leven met of na kanker. Enerzijds dankbaar voor het leven, anderzijds worstelend met de impact die deze wrede ziekte heeft op lichaam en geest. Intens verdriet, boosheid, angst en gevoel van onmacht. Deze achtbaan aan emoties heb ik omgezet in actie. Helaas heb ik veel mensen, die dichtbij stonden, verloren aan deze ziekte. Mede daarom wil ik zo graag iets kunnen betekenen voor mensen die deze dappere strijd voeren of hebben gevoerd. En ik ben hierin geslaagd, letterlijk: Vanaf heden ben ik gediplomeerd Schoonheidsspecialist Oncologie.
 

Tijdens de opleiding heb ik kennis en vaardigheden opgedaan waarmee ik mensen die een kankerdiagnose hebben gekregen of genezen zijn van kanker, een veilige en verantwoorde massage en/of gezichtsbehandeling kan geven. Dit uiteraard volledig tegemoetkomend aan de wensen, conditie en klachten van de persoon. Een massage of gezichtsbehandeling van een in oncologie gespecialiseerde therapeute, kan heilzaam zijn en een moment van ontspanning geven tijdens de ziekteperiode.

Ik ben ontzettend blij en trots dat ik ben opgenomen in de landelijke digitale Verwijsgids KANKER. In deze gids kunnen mensen erkende, ondersteunende behandelingen en begeleiding vinden, in de strijd tegen of na kanker. (www.verwijsgidskanker.nl)


Naast het geven van een verantwoorde gezichtsbehandeling en/of massage, help ik graag met de keuze voor een juiste huidverzorging, voor zowel gezicht als het lichaam. Het ondergaan van een behandeltraject tegen kanker kan immers een grote impact geven op de huid. Het is daarom van belang maar bovendien ook gewoon heel fijn om de huid te verzorgen met de juiste ingrediënten die geschikt zijn voor de huid en aansluiten bij het behandeltraject.

Ik hoop dat ik vanaf heden een lichtpuntje kan zijn voor mensen die door deze zware periode gaan of zijn gegaan. Een deskundig, professioneel schoonheidsspecialiste met een luisterend oor, die jouw strijd begrijpt, jou een gevoel van geborgenheid en 'thuis komen' bij jezelf, jouw huid en jouw lichaam kan geven. 

 

image.png

De behandeling is naar behoefte in te vullen, denk aan een gezichtsbehandeling of massage. Voel je niet bezwaard als je energie niveau heel laag staat, ook dat gevoel mag er zijn. Samen kijken en voelen we, wat de mogelijkheden zijn en waar jij behoefte aan hebt. 

bottom of page